Ik heb Inge leren kennen in september 2019. Zij werd toegevoegd aan een automatiseringsproject en we werkten nauw met elkaar samen. In de 2 jaar die volgden heb ik Inge leren kennen als een zeer betrouwbare en toegewijde collega maar nog belangrijker als motivator. Door haar kreeg ik meer en meer vertrouwen dat ik voldoende kwaliteiten bezit om een volgende stap te zetten in mijn carrière. Op zich had ik het nog naar mijn zin maar na 20 jaar was ik eigenlijk wel toe aan een nieuwe omgeving. Ik durfde eigenlijk die stap niet te zetten, bang voor veranderingen. Vele gesprekken gevoerd met Inge die zo rustig mij liet inzien dat ik er klaar voor was en uiteindelijk heb ik het eind vorig jaar aangedurfd om de stap te zetten. Tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad, mijn werkplezier is weer 100%. Werk en privé is weer in balans gekomen! Ik ben Inge hiervoor zeer dankbaar, ze gaf me het zelfvertrouwen die ik nodig had op dat moment.

                                                                                                         #####

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Inge is oprecht betrokken, neemt de tijd. Ze heeft de afspraken altijd uitstekend voorbereid en achteraf krijg je een prima samenvatting van wat besproken/afgesproken is. Ik heb er héél véél aan gehad. Sowieso moesten we improviseren, want ik heb geen werk nu + de combinatie met mijn ADHD, maakt ook dat niet alles voor mij van toepassing is. Dat hebben we samen goed tackled :-)

                                                                                                          #####

Inge, je kwam als geroepen toen ik op zoek ging naar hulp bij het behouden van de relatie met Hanneke. Aan de hand van jouw uitleg bij het huiswerk wat je me liet maken en de gesprekken die we hadden, leerde ik het autisme in mij weer een beetje beter begrijpen. Dat hielp me om uiting te geven aan mijn gevoelens richting Hanneke, en dat bracht de verdieping in onze relatie waar ik zo naar zocht. We zijn nu super gelukkig in ons mooie nieuwe huis met onze lieve kat Pablo en nog een mooie toekomst voor ons. Inge, succes met het helpen van mensen met autisme. Ik ben ervan overtuigd dat je ze kunt helpen, wat moet dat mooi zijn!

Richard van Dok

 

Wil je zelf een reactie plaatsen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.